Настани

  • Почеток 27.02.2019 во 20:15 часот

Вардар - Загреб (СЕХА лига)

СЕХА лига

  • Почеток 02.03.2019 во 17:30 часот

Вардар - Монпелје

Лига на шампиони

  • Почеток 05.03.2019 во 17:30 часот

Вардар - Мешков Брест (СЕХА лига)

СЕХА лига