Вести

  • 06.11.2018

Есенска работилница во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 04.11.2018

Исперете го своето возило во SONAX за само 200 денари

Автоперална SONAX

  • 04.11.2018

Детски дисциплини во аеробик центарот

Аеробик центар

  • 04.11.2018

Задолжителна опрема за во теретана

Фитнес центар Cybex

  • 04.11.2018

Јога во аеробик центарот при ,,Јане Сандански”

Аеробик центар

  • 04.11.2018

Горјан Живковски – Тренер во Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 04.11.2018

Функционални тренинзи во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 04.11.2018

Вежбај во аеробик центарот во СЦ Јане Сандански и врати ја енергијата со протеинско смути по специјална цена

Аеробик центар

  • 04.11.2018

Настани во спортскиот центар ,,Јане Сандански"

Спортски Центар Јане Сандански

  • 04.11.2018

Програма во игротека Бајка

Неделна програма 05-11.11.2018