Аеробик центарот се протега на површина од 400м² веднаш до фитнес центарот Cybex. Во програмите нудиме мултифункционални тренинзи со побрзо и интезивно темпо, аеробик и пилатес, и HIIT (High-Intensity Interval Training). Во продолжение погледнете го новиот распоред:

Понеделник, среда и петок
Total body workout од 17:30-18:30; 18:30-19:30; 19:30-20:30 часот.
High intensity interval training од 20:30-21:30 часот.

Вторник и четврток
Спортска градинка од 17:30-18:30 часот.
Тotal body workout од 18:30-19:30 часот.
High intensity interval training од 19:30-20:30 часот.
Јога од 20:30-21:30 часот.

Сабота
10:00-11:00 - Функционален тренинг
Контакт: 071-388-306

Освен што во аеробик центарот вежбате во групи, отсега нудиме и индивидуални часови.
Нашиот аеробик центар нуди и програми за деца како ритмичка гимнастика, спортска градинка и атлетска школа.
Групите за ритмичка гимнастика се одржуваат од понеделник до петок од 17:30-18:30 часот, од 18:30-19:30, и од 19:30-20:30 чаасот.
Контакт: Адела +389 70288030.
Спортска градинка во вторник и четврток од 17:30-18:30 часот.
Од огромно значење е нашите деца правилно да растат и да се развиваат, и се’ повеќе и повеќе да учат за спортот и зошто тоа е важно за нивното здравје.
Контакт: Јелена +389 72244877.