Автопералната Sonax при Спортскиот Центар Јане Сандански е единствената која има 8 боксови и возилата се перат истовремено.
Пералната работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинско место за одржување на хигиената на вашето возило.
Додека го чекате возилото, ви предлагаме да се опуштите во кафе-бар "Бајка" или кафе-бар "Теннис Парк" каде добивате 20% попуст на пијалоците.
Подарете му одличен третман на вашиот автомобил во Sonax!

Понуди

  • Перење со Sonax = 200ден.
  • Екстра перење со Sonax = 250ден.
  • ВИП перење = 500ден.
  • Хемиско чистење = 3.000ден.