Голема спортска сала

Голема спортска сала

Големата спортска сала Јане Сандански нуди услови за одржување на поголеми спортски настани, домашни и меѓународни натпревари,културни манифестации, концерти, митинзи и сл.Салата има капацитет од 6500 посетители.Големата арена преставува спортски храм на нашите најуспешни ракометни и кошаркарски екипи во домашно и меѓународно натпреварување.
Во галеријата може да ја погледнете мапата од салата.