Фитнес Центар - CYBEX

Фитнес Центар - CYBEX

Фитнес центарот Cybex е најсовремено опремен во земјава. Опремен е со 10 TRX, степери, најсовремени циклони ARC, спинери, статични велосипеди, ленти за трчање, јажиња, препреки, скали, Bosu топки, балансери.
Тимот од врвни инструктори Марија Лојаница, Петар Баснарков, и Филип е постојано на располагање за демонстрација на вежбите и совети за исхрана и здрав живот.
Нивото на професионалноста и љубезноста на тимот, како и хигиената се на највисоко ниво.
Додека спортувате можете да уживате во внимателно одбрана музика која дополнително придонесува за уште поголема мотивација кај членовите на фитнес центарот.

Запознајте ги нашите фитнес инструктори:
Марија Лојаница - Кондиционен тренер на ракометните клубови Вардар, поранешен кондиционен тренер и на српските тенисерки Ана Ивановиќ и Јелена Јанковиќ, координатор на медицинскиот и фитнес центарот. 
Петар Баснарков - Специјалист за физичка подготвеност и рекуперација по повреда.

 

Ценовник

Одберете понуда

 • Пред 17ч

  ДЕН 1.200

   2 пати неделно

 • Пред 17ч

  ДЕН 1.500

   3 пати неделно

 • Пред 17ч

  ДЕН 1.800

   7 пати неделно

 • По 17ч

  ДЕН 1.500

   2 пати неделно

 • По 17ч.

  ДЕН 2.000

   3 пати неделно

 • По 17ч.

  ДЕН 2.500

   7 пати неделно

 • Еднократен влез

  ДЕН 300

   Членска картичка - 250ден.

професионалност

Нашиот Тим

Кондиционен тренер

Марија Лојаница
Кондиционен тренер

Кондиционен тренер

Петар Баснарков
Кондиционен тренер

Работно време

понеделник - петок 08:00-22:00

сабота- 10:00-20:00 недела - 12:00 - 20:00