Тенис

Тенис

Спортскиот центар ЈАНЕ САНДАНСКИ располага со 4 тениски терени на земјена подлога кои работат во текот на 12 месеци. Два терена се покриени во зимскиот период со професионален балон од италијанската марка TELONI POLETTI. За сите рекреативци и професионални тенисери обезбедени се и соблекувални со тушеви. Во состав на тениските терени, во одлична атмосфера во срцето на Аеродром, покрај кејот на реката Вардар има и модерен кафе бар со летна тераса.

Внимателно одбраната музика, високото ниво на хигиена, професионалноста и љубезноста на тимот се дел од кафе бар Тенис Парк.