Автоперална SONAX

Автоперална SONAX

Автопералната Sonax при Спортскиот Центар Јане Сандански е единствената која има 8 боксови и возилата се перат истовремено.
Пералната работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинско место за одржување на хигиената на вашето возило.
Додека го чекате возилото, ви предлагаме да се опуштите во кафе-бар "Бајка" или кафе-бар "Теннис Парк" каде добивате 20% попуст на пијалоците.
Подарете му одличен третман на вашиот автомобил во Sonax!

Зимско работно време 08:00-20:00 часот.
Летно работно време 08:00-22:00 часот.

 

Ценовник

Одберете понуда

 • Перење на автомобил

  ДЕН 200

 • ВИП перење

  ДЕН 500

 • Хемиско чистење

  ДЕН 3000

 • Внатрешно перење

  ДЕН 150

 • Надворешно перење

  ДЕН 150

 • Перење на комбе

  ДЕН 400

 • Перење на џип

  ДЕН 300

 • Перење на автобус

  ДЕН 1000

 • Перење на такси возило

  ДЕН 200

 • Перење на веспа

  ДЕН 150

 • Екстра ерење со SONAX

  ДЕН 250

Работно време

Работно време 08:00 - 20:00